Alle Carhartt Producten

Carhartt is een Amerikaans merk, opgericht in 1889. Carhartt werkt sindsdien aan het doel on kwaliteitskleding te ontwerpen die hardwerkende vakmensen en ambachtslieden te helpen en te beschermen tijdens het zware werken. Na jarenlange ervaring heeft Carhartt dan ook een ongekend hoge kwaliteit ontwikkeld. De kleding van Carhartt zijn ontzettend functioneel en comfortabel dankzij een perfecte fitting, innovatief ontwerp en het gebruik van premium stoffen. De producten van Carhartt bieden alles wat u nodig heeft tijdens zwaar werk.

Carhartt Werkbroek

Tijdens het harde werk krijgt een broek vaak veel te verduren. Daarom is het belangrijk dat u een stevige en beschermende werkbroek draagt die veel kan hebben, lang mee gaat en bijdraagt aan een fijne werkervaring. De broeken van Carhartt bieden dit allemaal. Het is dan ook het doel van Carhartt om kleding te ontwerpen die hardwerkende mensen in de zware sectoren helpen en beschermen. De broeken zitten heerlijk comfortabel, hebben veel functionele zakken en de stof is heel stevig waardoor de broek lang mee gaat.

Carhartt Jassen

Tijdens het harde werk is het belangrijk dat u warme en beschermende kleding aan heeft. Naast een goede beschermende werkbroek komt een fijne werk jas ook goed van pas. De werkjassen van Carhartt zijn dan ook uitstekend geschikt. De werkjassen zijn ontzettend warm, winddicht en houden u helemaal droog. De jassen zijn daarnaast voorzien van handige, goed afsluitbare zakken. De jassen bieden veel warmte maar u kunt er wel goed in blijven bewegen. Door het stijlvolle design kunt u de jas elke dag aan, ook op uw vrije dagen!

Carhartt Werkschoenen

Bij een veilige werkoutfit kunnen werkschoenen niet ontbreken. De schoenen van Carhartt zijn dan ook een uitstekende keus, die ontzettend lang mee zullen gaan. De schoenen hebben een lichtgewicht, flexibel en bieden bescherming tegen zware en scherpe voorwerpen. Daarnaast zijn de schoenen ook nog eens zeer comfortabel en 100% waterdicht. Met de Carhartt werkschoenen hoeft u ook niet bang te zijn om uit te glijden, ze hebben een hele stevige grip voor allerlei soorten ondergronden.

Carhartt Trui

Voor in de herfst of in de winter kan een Carhartt trui goed van pas komen. De truien zijn enorm comfortabel en lekker warm. Dankzij een uitstekende pasvorm zitten ze bij iedereen als gegoten. In het assortiment vindt u verschillende truien en vesten voor binnen en buiten. De vesten voor buiten zijn waterdicht bij lichte regenbuien. De stof is ook nog eens heerlijk zacht en stevig. Het ontwerp is simpel maar wel voorzien van het logo van Carhartt. Bekijk snel het assortiment of er een trui of vest voor u bij zit!

Carhartt Overall

Toen Carhartt werd opgericht begon het allemaal met het maken van werkoveralls. In al die jaren daarna zijn de overalls verder ontwikkeld en tot een ongekend hoge kwaliteit gebracht. Vanaf het begin, en nu nog steeds, zijn de overalls van dit Amerikaanse bedrijf ontzettend populair. Het voordeel van een werkoverall is dat ze erg functioneel zijn, veel bewegingsruimte bieden en u kunt ze over uw eigen kleding aan trekken. In het assortiment heeft u de keuze uit diverse overalls voor verschillende werkzaamheden.