Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Carhartt Accessoires

Carhartt AccessoiresCarhartt is een Amerikaans bedrijf dat het doel heeft kleding te ontwerpen de hard werkende arbeiders kan helpen en bescherming kan bieden. Het bedrijf is opgericht in 1889 en nu nog steeds in handen van de Carhartt familie. Carhartt heeft met zijn geschiedenis een hele hoop ervaring opgebouwd, waarin het bedrijf een ongekend hoge kwaliteit heeft ontwikkeld. De kleding van Carhartt zit ontzettend comfortabel en is heel functioneel. Als bonus gaat de kleding ook nog eens heel lang mee. Carhartt beloofd dan ook waar voor uw geld. Naast de hoge kwaliteit hebben de producten ook een stoer design, wat ervoor zorgt dat de kleding ook op het straatbeeld verschijnt. Dit zorgt ervoor dat Carhartt een heel bekend merk is geworden met zowel streetwear als workwear.

Carhartt Muts

Nu de winter weer voor de deur staat wordt het tijd om warme kleding in te slaan. Daarom kan een heerlijke warme muts ook goed van pas komen. Een muts van Carharrt is dan ook echt een aanrader. Deze heerlijke mutsen zijn van zeer hoge kwaliteit en gaan lang mee. U kunt dus nog lang plezier hebben van deze mooie mutsen. De mutsen van Carharrt hebben naast een hoge kwaliteit ook een simpel maar stoer design. Bent u toch meer van de petten? Dan kunt u ook een Carhartt pet vinden in het assortiment van Veiligheidsschoenenexpert.

Carhartt riem

De dragers van het merk Carhartt werken dag in dag uit onder zware omstandigheden. Om onder zware omstandigheden goed te kunnen presteren dient kleding betrouwbaar en duurzaam te zijn. Zo werken de riemen van Carhartt net zo hard als u en zijn ze gemaakt van hoogwaardige materialen. Neem een kijkje in ons assortiment en beslis welke riem voldoet aan uw wensen.