Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Hoogte
Zool
Overneus
i
Prijs
Levertijd
Korting

Veiligheidsschoenen S3

Veiligheidsschoenenexpert heeft verschillende veiligheidsschoenen met veiligheidsklasse S3, wat betekent dat deze schoenen naast een beveiligde neus en zool ook nog waterdicht zijn, een absorberende hiel hebben, bestand zijn tegen olie, loog en zuur en beschermd zijn tegen doorboring door scherpen voorwerpen. Ook heeft de schoen antistatische eigenschappen. Het verschil in de naam tussen werkschoenen en veiligheidsschoenen zit hem in het feit dat veiligheidsschoenen een overneus hebben en werkschoenen niet. Zo zijn in beide categorieën alle beveiligde schoenen te vinden.

S3 Veiligheidsschoenen

De S3 veiligheidsschoenen zijn de meest populaire werkschoenen in het rijtje. De schoenen zijn vooral bedoeld voor mannen of vrouwen werkzaam in een werkomgeving die vochtig is met een hoog risico voor vallende voorwerpen. De schoen heeft antistatische eigenschappen, een energie absorberende hak en een penetratiebestendige tussenzool. Deze veiligheidsklasse zorgt ervoor dat u veilig aan de slag kunt. Ontdek het assortiment en bestel vandaag nog uw nieuwe veiligheidsschoenen!

Veiligheidsschoenen S3 heren

Bij Veiligheidsschoenen Expert bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar veiligheidsschoenen. Binnen ons uitgebreide assortiment bieden wij ook veiligheidsschoenen in klasse S3 aan voor heren. Daarbij kan gekozen worden uit diverse toonaangevende merken binnen deze branche. Bekijk ons assortiment en beslis welke schoenen uw dag op de werkvloer beter gaan maken!

Sportieve veiligheidsschoen S3

Zijn veiligheidsschoenen verplicht op uw werk, maar wilt u liever niet gezien worden in de ouderwetse lompe schoenen van vroeger? Bekijk dan eens onze sportieve veiligheidsschoenen in de veiligheidsklasse S3 en zorg ervoor dat u meegaat met de laatste modetrends binnen uw branche. U kunt kiezen uit diverse gerenommeerde merken, modellen en kleuren.