Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Hoogte
Zool
Veiligheidsklasse
Overneus
i
Prijs
Levertijd
Korting

Werklaarzen

Veiligheidsschoenenexpert heeft een uitgebreid aanbod aan werklaarzen. De kwaliteit van deze laarzen is ongekend hoog. De verschillende veiligheidsklassen geven aan op welke manier de laars beveiligd is. De werklaarzen zijn van bekende merken als Dunlop en Gevavi. De veiligheidslaarzen zijn, evenals de veiligheidsschoenen, ingedeeld in S labels. Dit label geeft de mate van beveiliging aan. Een van deze labels is het S3-label, wat staat voor een stalen neus en zool, ideaal voor de veiligheid van uw voeten tijdens het werk.

Veiligheidslaarzen

Het is natuurlijk erg belangrijk dat uw werklaarzen u zo goed mogelijk beschermen tegen alle risico's op de werkvloer. Op Veiligheidsschoenenexpert vindt u een ontzettend uitgebreide collectie van werklaarzen en veiligheidsschoenen, zodat u het gevaar op de werkvloer zo veel mogelijk kunt beperken.

Werklaarzen Heren

U bent hier aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een breed assortiment aan werklaarzen voor heren, verkrijgbaar in allerlei veiligheidsklassen. U kunt door middel van de filters aan de linkerkant makkelijk een selectie maken, zodat u slechts te laarzen krijgt die precies aan uw wensen voldoen!

Werklaarzen Dames

Voor alle dames die in een industrie werkzaam zijn waar veilige stevige laarzen een must zijn, hebben wij één van de mooiste en meest complete collectie. Zorg dat u goed kijkt waar uw laarzen aan moeten voldoen zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Zo heeft u de laarzen die bij u passen en die u waar nodig zullen beschermen!

Lederen werklaarzen

De leren werklaarzen uit het assortiment van Veiligheidsschoenenexpert zijn enorm populair vanwege de combinatie van comfort, kwaliteit en veiligheid. Het materiaal staat voor kwaliteit en dit merkt u zeker wanneer u een van de werklaarzen aantrekt. Geniet van veilig en comfortabel werken op de lederen werklaarzen uit dit assortiment. U kunt deze gemakkelijk vinden door de filter te gebruiken!