Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Hoogte
Zool
Veiligheidsklasse
Overneus
i
Prijs
Levertijd
Korting

Veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenenexpert heeft een breed assortiment aan veiligheidsschoenen, ook wel werkschoenen genoemd, variërend van veiligheidsklasse SB tot de meest beveiligde klasse S3. De veiligheidsschoenen in dit assortiment zijn van de beste merken op het gebied van veiligheidsschoenen, waardoor u zeker bent van kwaliteit, veiligheid én langdurig gebruik. Aan de hand van de filters kunt u gemakkelijk een schoen vinden die aan al uw wensen voldoet. Bekijk het assortiment en bestel vandaag nog uw nieuwe veiligheidsschoenen.

Veiligheidsschoenen

Het is natuurlijk erg belangrijk om goede, stevige én veilige werkschoenen te hebben. Vooral als u in een omgeving werkzaam bent waarbij er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan, en u risico's kunt minimaliseren door goede veiligheidsschoenen te dragen. Op Veiligheidsschoenenexpert vindt u een ontzettend uitgebreide collectie van veiligheidsschoenen en laarzen. Zodat er altijd iets tussen zit wat aan uw wensen voldoet.

Veiligheidsschoenen Dames

Voor alle dames die in een industrie werkzaam zijn waar veilige stevige schoenen onmisbaar zijn, hebben wij de mooiste schoenen. Omdat de meeste dames het fijn vinden dat de schoen naast veilig, er ook mooi uitziet, hebben wij verschillende veiligheidsschoenen die eruit zien als een hippe sneaker.

Veiligheidsschoenen Heren

U bent hier aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een breed assortiment aan heren veiligheidsschoenen, in allerlei klassen. Naast de verschillende klassen hebben we ook een verscheidenheid aan merken, kleuren, materialen en prijsklassen zodat er altijd iets bij zal zitten dat u aanspreekt!

Veiligheidsschoenen S3

Om in de veiligheidssklasse S3 te vallen is het belangrijk dat de werkschoenen voldoen aan twee kenmerken. De schoenen dienen een verharde tussenzool en antislipprofiel te hebben. In deze klasse hebben we verschillende modellen geschikt voor dames en heren.

Lederen veiligheidsschoenen

In het assortiment veiligheidsschoenen van Veiligheidsschoenenexpert vindt u verschillende materialen. Het materiaal is een kenmerk van de kwaliteit en dit maakt de lederen veiligheidsschoenen enorm populair. Het merendeel van ons assortiment bestaat dan ook uit schoenen van leer. De hoge kwaliteit ervan zorgt dat de schoen comfortabel zit en tegelijkertijd de veiligheid kan bieden die u zoekt. Om de lederen veiligheidsschoenen uit dit assortiment gemakkelijk te vinden kunt u gebruik maken van de filter.

Verder bestaat ons assortiment uit: