Veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenenexpert heeft een breed assortiment aan veiligheidsschoenen, ook wel werkschoenen genoemd, variërend van veiligheidsklasse SB tot de meest beveiligde klasse S3. In de filter aan de linkerkant van deze pagina kunt u op merk, veiligheidsklasse en schoenmaat filteren. Bestel uw veiligheidsschoenen gemakkelijk en snel via Veiligheidsschoenenexpert.

281 artikelen 1 - 80 van 281

Vorige1234

Er komen geen producten overeen met de selectie.

281 artikelen 1 - 80 van 281

Vorige1234

Werkschoenen

Het is natuurlijk erg belangrijk om goede, stevige én veilige werkschoenen te hebben. Vooral als u in een omgeving werkzaam bent waarbij er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan, en u risico's kunt minimaliseren door goede schoenen te dragen. Op Veiligheidsschoenenexpert vindt u een ontzettend uitgebreide collectie van veiligheidsschoenen en laarzen. Zodat er altijd iets tussen zit wat aan uw wensen voldoet.

Veiligheidsschoenen Dames

Voor alle dames die in een industrie werkzaam zijn waar veilige stevige schoenen onmisbaar zijn, hebben wij de mooiste schoenen. Omdat de meeste dames het fijn vinden dat de schoen naast veilig, er ook mooi uitziet, hebben wij verschillende veiligheidsschoenen die eruit zien als een hippe sneaker.

Veiligheidsschoenen Heren

U bent hier aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een breed assortiment aan veiligheidsschoenen, in allerlei klassen. Naast de verschillende klassen hebben we ook een verscheidenheid aan merken, kleuren, materialen en prijsklassen zodat er altijd iets bij zal zitten dat u aanspreekt!

Veiligheidsschoenen S3

Om in de veiligheidssklasse S3 te vallen is het belangrijk dat de werkschoenen voldoen een twee kenmerken. De schoenen dienen een verharde tussenzool en antislipprofiel te hebben. In deze klasse hebben we verschillende modellen geschikt voor dames en heren.


Verder bestaat ons assortiment uit: