Levertijd
Korting

Grisport

Grisport

Grisport is van origine een Italiaans bedrijf dat in 1977 begonnen is met het produceren van bergwandelschoenen. Dankzij strenge veiligheidseisen heeft Grisport veel ervaring en kennis opgedaan en besloot in 2004 ook veiligheidsschoenen te gaan produceren. De ervaring en kennis binnen het bedrijf heeft ervoor gezorgd dat alle veiligheidsschoenen van erg goed zijn. Deze worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, hebben een stijlvolle look en bieden u een optimaal comfort. Op Veiligheidsexpert vindt u een mooi aanbod veiligheidsschoenen van het merk Grisport!

Grisport werkschoenen

Hierboven vindt u een brede selectie van de werkschoenen die wij van het hoogstaande kwaliteitsmerk Grisport verkopen. De schoenen bieden, naast veiligheid op het werk, ook een grote mate van comfort. We verkopen lage en hoge modellen zodat er voor iedereen een schoen bij zit die aan zijn of haar wensen voldoet. Als u specifiek op zoek bent naar een Grisport werkschoen dan kunt u op de titel van dit kopje klikken om de speciale pagina te bekijken!

Grisport werklaarzen

In het assortiment van Grisport kunt u ook laarzen vinden die uitermate geschikt zijn om op te werken. Deze laarzen zijn van een hoge kwaliteit, waardoor u zeker bent van comfortabele laarzen die daarnaast ook lang mee gaan. Met de veiligheidslaarzen van Grisport kunt u voorbereid aan uw werk beginnen. Als u de laarzen wilt bekijken kunt u de speciale pagina bezoeken door hierboven op Grisport laarzen te klikken!

Grisport veiligheidsschoenen

De in Italië geproduceerde veiligheidsschoenen van Grisport zijn gemaakt van innovatieve materialen, technieken en het gepatenteerde HeelSupport System van het merk zelf. Zoals de laatst genoemde technieknaam zelf al aangeeft, ondersteunt deze techniek de hiel om zo het loopcomfort in alle omstandig heden te vergroten. Verder voldoet de gehele collectie van Grisport volledig aan de Europese normen.