Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Hoogte
Zool
Veiligheidsklasse
Overneus
i
Prijs
Levertijd
Korting

Veiligheidsschoenen Heren

Als u er verzekerd van wilt zijn dat uw voeten beschermd blijven tijdens uw werk, dan doet u er goed aan om een paar veiligheidsschoenen aan te schaffen. Er zijn verschillende soorten en maten, voor allerhande werkzaamheden. Werkt u in een magazijn, in de bouw of in een andere omgeving waar veiligheidsschoenen aan te raden zijn, dan vindt u bij ons een erg uitgebreid assortiment! Kijk hieronder naar schoenen die geschikt voor u zouden kunnen zijn, en gebruik de filter links om makkelijk door de site te navigeren.

Heren Veiligheidsschoenen

We hebben een erg breed assortiment aan veiligheidsschoenen voor heren. We hebben een breed scala aan kleuren, materialen en merken. Tevens is het belangrijk dat u nagaat welke veiligheidsklasse u dient aan te schaffen. Er zijn namelijk verschillende klassen, SB, S1, S1P, S2, S3 of onbeveiligd. Als u hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste schoen, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Veiligheidssneakers heren

Wilt u op de werkvloer of bouw meegaan met de laatste modetrends op het gebied van veiligheidsschoenen? Dan bent u bij Veiligheidsschoenen Expert aan het juiste adres. Met diverse gerenommeerde merken in ons assortiment koopt u gegarandeerd schoenen van hoge kwaliteit. Daarnaast voldoen de schoenen ook aan de laatste trends. Neem een kijkje in ons assortiment en beslis welke veiligheidssneakers het beste bij u passen