Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Planet Europe Werkschoenen

Planet Europe staat bekend om zijn hoogwaardige producten en is al meer dan 40 jaar actief in het ontwikkelen en produceren van veiligheidsschoenen. Planet Europe heeft een mooie assortiment aan veiligheidsschoenen die uw voeten goed beschermen en tevens voor een hoog loopcomfort zorgen. Planet Europe werkschoenen dragen comfortabel. Alles Planet Europe schoenen zijn voorzien van een goede beveiliging. U kunt de filter aan de linker zijde gebruiken om de beveiligingsklasse te selecteren. Hieronder kunt u kiezen uit verschillende modellen en maten in verschillende veiligheidsklasse.

Werkschoenen Planet Europe

De werkschoenen van Planet Europe die hierboven staan weergegeven zijn werkschoenen die daarnaast ook dienen als veiligheidsschoenen. Planet Europe werkschoenen bieden naast functionaliteit ook comfort en uitstraling met extra beveiliging. Werkschoenen van Planet Europe zijn van zeer hoge kwaliteit en ontzettend comfortabel. Kijk hierboven welke veiligheidsschoenen van Planet Europe bij u passen.

Planet Europe veiligheidsschoenen

Met de slogan "Feel safe on your planet" produceert het toonaangevende merk Planet Europe veiligheidsschoenen die perfect aansluiten bij de drager om zo de veiligheid op de werkvloer te vergroten. De collectie van Planet Europe op Veiligheidsschoenen Expert biedt dan ook voor alle werkomstandigheden en verschillende budgetten wel een geschikte schoen aan.