Gevavi

alle producten van Gevavi

Gevavi is een oer Hollands merk dat al meer dan 75 jaar werkt vanuit de passie om mensen te voorzien van duurzaam en veilig schoeisel. Gevavi heeft 2 lijnen met veiligheidsschoenen, de Gevavi Safety-lijn en de Gevavi Excellent-lijn. De Gevavi wekschoenen S3 beveiligd, met stalen neus en zool, zijn een hele slimme keuze als u optimale veiligheid wilt. Ook maakt Gevavi verschillende werkklompen, bijvoorbeeld de Gevavi 1240 klomp is een zeer populair model. All veiligheidsklompen zijn Gevavi klompen met stalen neus. Daarnaast heeft Veiligheidsschoenenexpert ook diverse werklaarzen, zie hieronder bijvoorbeeld de Gevavi gs84 werklaars. Een werkklomp of werklaars van Gevavi biedt naast comfort ook goede beveiliging in diverse klasses. Veiligheidsschoenenexpert werkt nauw samen met Gevavi, wat resulteert in dit brede assortiment veiligheidsschoenen en een snelle levering.

66 artikelen 1 - 66 van 66

Er komen geen producten overeen met de selectie.

66 artikelen 1 - 66 van 66

Gevavi werkschoenen

Hierboven staat een divers assortiment van verschillende Gevavi werkschoenen. Dit kwaliteitsmerk heeft prachtige, functionele en comfortabele werkschoenen. Naast werkschoenen kun je ook bij ons terecht voor een werklaars van Gevavi. Gevavi werkschoenen zijn altijd een goede keuze. Wij bieden populaire modellen aan zoals de Gevavi gs33, Gevavi gs38 en de Gevavi Excellent schoen. Kijk hierboven wat dit merk u kan bieden!


Gevavi werklaarzen

Gevavi heeft verschillende veiligheidslaarzen met veiligheidsklasse S3. Dit houdt in dat deze Gevavi werklaarzen naast een beveiligde neus ook een beveiliggde zool hebben. Daarbij zijn deze laarzen ook nog eens waterdicht en bestand tegen liquide middelen als olie, loog en zuur. Tevens zijn er verschillende werklaarzen gevoerd, zodat u het in de winter nooit koud hoeft te hebben!


Gevavi schoenen

Als u opzoek bent naar een modieuze en sportieve schoen om mee te werken dan bent u bij Gevavi aan het juiste adres. Gevavi heeft namelijk een uitgebreid assortiment met leuke en sportieve werkschoenen, bijvoorbeeld de Gevavi gs68, Gevavi Wolf en de Gevavi gs39. Deze schoenen zijn allemaal sportieve veiligheidsschoenen en hebben dus allemaal een goede beveiliging, waardoor u veilig aan de slag kunt.