Levertijd

Redbrick

alle producten van Red Brick

Redbrick is een topmerk in de veiligheidsschoenen en maakt dan ook prachtige sneakers en safety classics, die tegelijkertijd aan alle Europese normen (EN ISO 20345:2011) voldoen. De veiligheidsschoenen van Redbrick zijn trendy, comfortabel en onverwoestbaar. Redbrick gebruikt de beste materialen en technologieën om het eindproduct zo veilig en duurzaam mogelijk te krijgen. Niet alleen zijn deze veiligheidsschoenen perfect beschermend, maar ze lopen ook uitermate comfortabel. Veiligheidsschoenenexpert.nl biedt diverse populaire modellen aan zoals de Redbrick Onyx S3, de Redbrick Gold s3 en Redbrick Safety Sneakers, kijk hieronder eens rond om te zien welke Redbrick schoene bij u passen.

Redbrick Schoenen

Opzoek naar Redbrick veiligheidsschoenen? Op Veiligheidsschoenenexpert vind je een groot assortiment Redbrick veiligheidsschoenen en Redbrick werkschoenen. Kijk eens rond en zie wat het beste bij uw voeten past. Redbrick heeft schoenen in verschillende veiligheidsklassen, waaronder S3. Zie hierboven de verschillende modellen, zoals de Redbrick Onyx S3 en de Redbrick Gold S3.

Redbrick Werkschoenen

Redbrick heeft een prachtig assortiment met Safety Sneakers, veiligheidssneakers. Deze sneakers zijn naast hip ook functioneel en zeer comfortabel. De Safety Sneakers van Redbrick zijn ideaal voor tijdens het werken. Wanneer u een schoen heeft gevonden die aan al uw voorwaarden lijkt te voldoen dan kunt u er op klikken om meer informatie te vinden of om deze direct te bestellen!