Sixton Peak

alle producten van Sixton Peak

Sixton Peak is een Italiaans merk en maakt al meer dan 25 jaar veiligheidsschoenen. Het merk maakt gebruik van zorgvuldige geselecteerde (high tech) materialen, waardoor de werkschoenen en werklaarzen jarenlang mee zullen gaan en u er gegarandeerd veel plezier van zult hebben. Sixton Peak maakt het mogelijk veilig en verantwoord te werken op elke werkplek. Bekijk hieronder het hele assortiment Sixton Peak producten.

101 artikelen 1 - 80 van 101

Vorige12

Er komen geen producten overeen met de selectie.

101 artikelen 1 - 80 van 101

Vorige12

Sixton Schoenen

Bij het zoeken naar de juiste schoen moet de vereiste beveiliging het belangrijkste criterium zijn. Daarnaast speelt ook het draagcomfort een belangrijke rol. U draagt deze schoenen waarschijnlijk een groot deel van de dag. Kwaliteit is dus van groot belang. Let op uw veiligheid en bepaal aan de hand daarvan uw keuze. Dit is mogelijk door gebruik te maken van de filter links in beeld.


Sixton Peak Laarzen

Sixton Peak heeft uitstekende werklaarzen in het assortiment. De werklaarzen zijn voorzien van een goede beveiliging en dragen daarnaast ook zeer comfortabel. De Sixton Montama Outdry zijn een populair model Sixton laarzen.