Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Veiligheidskleding accessoires

Ook tijdens uw werk kunnen kleding accessoires net het verschil maken. In dit assortiment kunt u de mooiste mutsen, petten, riemen en sokken vinden. Veiligheidsschoenenexpert werkt enkel samen met de beste merken, waardoor u zeker bent van kwaliteit. Dankzij deze kwaliteit heeft de kleding een hoog comfort en kunt u er lang van genieten. De accessoires maken dus niet alleen uw look af, maar kunnen ook net de comfort bieden om uw werkdag wat makkelijker te maken. Ontdek het assortiment zelf!

Veiligheidssokken

Bij Veiligheidsschoenen Expert kunt u terecht voor diverse accessoires om uw werkkleding compleet te maken. Kijk vooral ook eens naar ons assortiment aan veiligheidssokken van de merken Gevavi en Carhartt. Deze sokken zijn fantastisch te combineren met de veiligheidsschoenen die wij aanbieden. Dus kijk naar alle bovenstaande accessoires die u zullen helpen nog veiliger en comfortabeler aan het werk te gaan!

Veiligheidspet

Een ander woord voor veiligheidspet is ook wel stootpet. De stootpet beschermt uw hoofd tegen lichte stoten. Mocht u op een terrein bevinden waar vallende objecten een gevaar is. Dan raden wij u aan eens te kijken bij helmen. Veiligheidspetten zijn in diverse uitvoeringen te vinden op onze site. Denk hierbij aan de U-cap uitvoering of als een pet die lijkt op een moderne baseballcap.

Veiligheidsriem

Dankzij een veiligheidsriem zit u goed vast en kunt u niet zo maar vallen. Ideaal voor als uw werk zich op grote hoogtes afspeelt. Binnen ons assortiment zijn er diverse soorten veiligheidsriemen met ieder hun eigen goede eigenschappen. Scroll eens door het assortiment en vergelijk de riemen met elkaar.