Werkschoenen

Veiligheidsschoenenexpert heeft een breed assortiment aan veiligheidsschoenen, ook wel werkschoenen genoemd, variërend van veiligheidsklasse SB tot de meest beveiligde klasse S3. Het verschil in de naam tussen werkschoenen en veiligheidsschoenen zit hem in het feit dat veiligheidsschoenen een overneus hebben en werkschoenen niet. Het filter aan de linkerkant van deze pagina kunt u gebruiken om te selecteren op merk, veiligheidsklasse of bijvoorbeeld schoenmaat.

281 artikelen 1 - 80 van 281

Vorige1234

Er komen geen producten overeen met de selectie.

281 artikelen 1 - 80 van 281

Vorige1234

Veiligheidsschoenen

Wanneer u op zoek bent naar veilige werkschoenen bent u bij ons aan het juiste adres. Hieronder vindt u een korte uitleg over de verschillende veiligheidsklassen die bestaan. SB: Een verharde neus van staal of plastic. S1: Antistatisch en een energie absorberende hak. S1P: Anti-perforatie zool S2: Verhoogde waterdichtheid. S3: Verharde tussenzool en antislipprofiel. S4: Geheel waterdicht. S5: Verharde tussenzool en antislipprofiel.

Werkschoenen Dames

Als u als vrouw werkzaam bent in een sector waarbij het een must is om verantwoorde en veilige schoenen te dragen dan zit u hier goed. De veiligheid van de schoenen staat uiteraard voorop, maar naast dat is er ook rekening gehouden met de pasvorm. Het is natuurlijk belangrijk dat de schoenen veilig zijn en u optimaal comfort bieden.

Werkschoenen Heren

Ook de heren die op zoek zijn naar kwalitatieve veiligheidsschoenen kunnen bij ons terecht. De verschillende soorten schoenen zullen u beschermen tegen beknellingen, en of water/gevaarlijke stoffen en vallende voorwerpen.

Werkschoenen S3

De S3 veiligheidsschoenen zijn de meest gekochte schoenen. Ze hebben een verhoogde weerstand tegen water, zijn antistatisch, beschikken over een veiligheidsneus, stalen tussenzool en een antislipprofiel.


Verder bestaat ons assortiment uit: