Werkschoenen

Veiligheidsschoenenexpert heeft een breed assortiment aan veiligheidsschoenen, ook wel werkschoenen genoemd, variërend van veiligheidsklasse SB tot de meest beveiligde klasse S3. Het verschil in de naam tussen werkschoenen en veiligheidsschoenen zit hem in het feit dat veiligheidsschoenen een overneus hebben en werkschoenen niet. Het filter aan de linkerkant van deze pagina kunt u gebruiken om te selecteren op merk, veiligheidsklasse of bijvoorbeeld schoenmaat.

260 artikelen 1 - 80 van 260

Vorige1234

Er komen geen producten overeen met de selectie.

260 artikelen 1 - 80 van 260

Vorige1234

Veiligheidsschoenen

Wanneer u op zoek bent naar veilige werkschoenen bent u bij ons aan het juiste adres. Hieronder vindt u een korte uitleg over de verschillende veiligheidsklassen die bestaan. SB: Een verharde neus van staal of plastic. S1: Antistatisch en een energie absorberende hak. S1P: Anti-perforatie zool S2: Verhoogde waterdichtheid. S3: Verharde tussenzool en antislipprofiel. S4: Geheel waterdicht. S5: Verharde tussenzool en antislipprofiel.

Werkschoenen Dames

Als u als vrouw werkzaam bent in een sector waarbij het een must is om verantwoorde en veilige schoenen te dragen dan zit u hier goed. De veiligheid van de schoenen staat uiteraard voorop, maar naast dat is er ook rekening gehouden met de pasvorm. Het is natuurlijk belangrijk dat de schoenen veilig zijn en u optimaal comfort bieden.

Werkschoenen Heren

Ook de heren die op zoek zijn naar kwalitatieve veiligheidsschoenen kunnen bij ons terecht. De verschillende soorten schoenen zullen u beschermen tegen beknellingen, en of water/gevaarlijke stoffen en vallende voorwerpen.

Werkschoenen S3

De S3 veiligheidsschoenen zijn de meest gekochte schoenen. Ze hebben een verhoogde weerstand tegen water, zijn antistatisch, beschikken over een veiligheidsneus, stalen tussenzool en een antislipprofiel.


Hoge werkschoenen

Wanneer u op zoek bent naar schoenen zijn er vaak ontzettend veel keuzes om te maken en dit is bij werkschoenen niet anders. Om makkelijk de werkschoenen te vinden die aansluiten bij al uw wensen kunt u gebruik maken van onze filters. Een van de keuzes is een hoge werkschoen, dit betekent dat de schoen hoger komt bij uw enkel, wat kan worden ervaren als extra comfort en veiligheid. Bekijk deze werkschoenen door in de filter 'hoogte' voor hoog te kiezen!


Lage werkschoenen

In tegenstelling tot hoge werkschoenen, zijn er natuurlijk ook lage werkschoenen. Deze lage werkschoenen doen wat meer denken aan sneakers, wat wellicht meer aansluit bij de werkschoenen die u zoekt. Daarnaast zijn er ook mensen die een lage schoen comfortabeler vinden zitten dan een hoge schoen. Als u op zoek bent naar de lage werkschoenen dan kunt u in de filter 'hoogte' voor laag kiezen!


Verder bestaat ons assortiment uit: