Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Seizoen
Maat broek
Prijs
Levertijd
Korting

Veiligheidsbroek

Bent u op zoek naar een comfortabele werkbroek die een hoge bescherming biedt op de werkvloer? Dan bent u bij Veiligheidsschoenenexpert aan het juiste adres. Hier vindt u een uitgebreide collectie werkbroeken met van verschillende kwaliteitsmerken zoals Gevavi of Carhartt. De werkbroeken uit onze collectie hebben een hoog gebruikscomfort en zijn uitgerust met handige eigenschappen zoals extra grote zakken, ophanglussen en nog veel meer. Neem snel een kijkje in de collectie!

Veiligheidsbroek kopen

Van zwarte veiligheidsbroeken tot grijze veiligheidsbroeken en van goedkope tot veiligheidsbroeken uit een iets hoger prijsklassement: bij ons kunt u terecht voor werkbroeken in alle soorten, kleuren en maten. Dankzij de veiligheidsbroeken uit onze collectie bent u verzekerd van een juiste bescherming op de werkvloer, zonder dat u daarbij in hoeft te leveren op gebruikscomfort of stijl. Hier vindt u de juiste werkbroek voor iedere job, werkman of werkvrouw!

Veiligheidsbroek heren

Veiligheidsschoenenexpert biedt een ruime collectie veiligheidsbroeken voor heren. De heren broeken uit onze collectie hebben een hoge kwaliteit en bieden de perfecte combinatie tussen comfort en gebruiksvriendelijkheid. Ideaal wanneer u werkzaam bent in de bouw of techniek.

Korte veiligheidsbroek

Veiligheidsbroeken met een kort model zijn erg fijn om te gebruiken in het zomerseizoen, omdat deze precies de extra verkoeling bieden waar u naar op zoek bent. In onze collectie veiligheidsbroeken vindt u diverse korte werkbroeken met verschillende modellen. Kies bijvoorbeeld voor een grijze korte werkbroek of een zwarte korte werkbroek.