Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Soort jas
Merk
Serie
Eigenschappen
Maat
Kenmerken
Activiteit
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Veiligheidsjas

Veiligheidsjas kopen? Bij Veiligheidsschoenen Expert kunt u terecht voor een gevarieerde collectie werkjassen, die uw veiligheid borgen, in allerlei soorten, maten en kleuren. Of u nu op zoek bent naar een Veiligheidsjas met capuchon, een waterdichte veiligheidsjas of juist een winddichte werkjas, in onze collectie vindt u het allemaal terug. Wij werken enkel met de allerbeste merken zoals Gevavi en Carharrt, zodat u verzekerd bent van een hoge kwaliteit en een werkjas die lange tijd mee blijft gaan.

Veiligheidsjas winter

Bent u op zoek naar een speciale winter werkjas? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tijdens de koudste maanden van het jaar is er niets zo fijn dan te beschikken over heerlijk warme winter werkkleding. Kies bijvoorbeeld voor een waterdichte werkjas of ga juist voor een winddicht model. De winter werkjassen van Carhartt bieden niet alleen een hoog comfort en goed bescherming, maar deze zien er ook nog eens bijzonder goed uit. De ideale werkjas voor het winterseizoen!

Veiligheidsjas heren

Aan de hand van de filters kunt u gemakkelijk en snel de werkjassen voor heren bekijken. Het assortiment veiligheidsjassen voor heren is vrij uitgebreid om ervoor te zorgen dat er een jas tussen zit die precies aan al uw wensen voldoet. Bekijk het assortiment en ontdek welke jas ideaal is voor u!

Veiligheidsjas dames

De veiligheidsjassen voor dames zijn gemakkelijk te vinden door in de filter 'dames' te selecteren. Het assortiment is niet enorm uitgebreid, maar de jassen zijn er in verschillende kleuren, maten en modellen zodat toch een ieder een jas kan vinden die aan alle wensen voldoet. De dames jassen voor waarborgen van de veiligheid zijn daarnaast van de hoge kwaliteit die u kunt verwachten bij een merk als Carhartt. Ontdek het zelf!

Veiligheidsjas zomer

Voor de warmere zomerdagen is het lekker om wat luchtiger gekleed te zijn. Dit mag echter niet ten koste gaan van de veiligheid. Veiligheidsschoenen Expert biedt dan ook veiligheidsjassen aan die geschikt zijn voor de warme omstandigheden, maar toch voldoen aan veiligheidsnormen. Neem een kijkje in het assortiment en laat uzelf inspireren!