Geschikt voor
Kleur
Seizoen
Maat broek
Prijs
Levertijd
Korting

Carhartt Overall

Carhartt OverallIn 1889 is het Amerikaanse merk Carhartt opgericht. Carhartt begon met het produceren van overalls van duck- en denimstoffen. Het is en begon als een familiebedrijf. Het wordt nu nog steeds gerund door de familie om te zorgen dat de missie van de oprichter, Hamilton Carhartt, wordt doorgevoerd in ieder kledingstuk. Carharrt wilt vooral waar voor uw geld bieden. Daarom hebben alle producten een extreem hoge kwaliteit dankzij stevige stoffen en een perfecte pasvorm. Later werd het merk steeds meer gezien in de modewereld waardoor de producten van Carhartt niet alleen geliefd zijn op de werkvloer. Toch blijft Carhartt een legende onder de hardwerkende vakmensen en ambachtslieden.

Carhartt werkoverall

Een werkoverall kan zeer handig zijn tijdens het klussen, schilderen of andere taken en banen waarbij u fysiek veel in beweging bent. Ze zitten zeer comfortabel, geven bewegingsruimte en beschermen uw kleren tegen al het vuil. De werkoveralls van Carhartt zijn voorzien van veel handige zakken en verstelbare bretels om de overall omhoog te houden. U heeft de keuze uit verschillende soorten werkoveralls voor verschillende omstandigheden. Bekijk het assortiment voor de beste werkoveralls!

Carhartt overall dames

De overalls van Carhartt voor dames beschermen u van top tot teen. De overalls zijn verkrijgbaar in diverse modellen, kleuren en prijsklassen. Zo zit er voor iedereen wel iets bij. Dankzij 130 jaar aan ervaring weet Carhartt precies waar u naar op zoek bent en biedt u in combinatie met de nieuwste technieken comfortabele werkoveralls aan voor een goede prijs.

Carhartt overall heren

Bent u nog op zoek naar een heren overall van het merk Carhartt? Zoek dan niet verder en scroll door deze pagina heen en bekijk het ruime aanbod in Carhartt overalls. Met innovaties als: FastDry® en 37.5® houden de overalls uw lichaamstemperatuur goed op peil en kunt u genieten van een comfortabele werkoutfit.