Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Maat
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Carhartt Trui

Carhartt Trui

Om de Hardwerkende ambachtslieden en vakmensen de helpen en te beschermen tijdens het zware werk dat ze verrichten, begon Hamilton Carhartt in 1889 met het produceren van werkkleding. Deze werkkleding was van zeer hoge kwaliteit. Deze hoge kwaliteit is door de jaren heen nog meer gegroeid en het merk is nu erg geliefd onder alle hardwerkende arbeiders. De hoge kwaliteit van de producten wordt gerealiseerd door een innovatief en duurzaam design, functionaliteit en een zeer comfortabele fitting. Voor veel comfort en de beste bescherming tijdens zwaar werk bent u bij Carhartt aan het juiste adres. Ontdek de verschillende truien, hoodies en nog veel meer hier.

Carhartt Trui Heren

Bent u op zoek naar een prettige heren trui van Carhartt? Dan kunt u makkelijk het gehele beschikbare assortiment vinden door dit aan te geven in de filters. Zo ziet u direct het brede assortiment heren truien van Carhartt, en kiest u er een die precies aan al uw wensen voldoet. Weet u ook welke maat u moet hebben? Selecteer dat ook meteen en maak het u zelf zo makkelijk mogelijk! Uw nieuwe Carhartt heren trui kiest u bij Veiligheidsschoenenexpert.

Carhartt Trui Dames

Ook voor dames heeft Carhartt een prachtig assortiment met truien. Deze zijn, net als de heren truien, van een hoge kwaliteit, stijlvol en zitten comfortabel. Zo kiest u voor een stevige en comfortabele trui. De truien zijn beschikbaar in verschillende maten, zo heeft u een ruime keus. Wat wordt uw nieuwe Carhartt dames trui?