Materiaal
Kleur
Serie
Seizoen
Maat broek
Prijs
Levertijd
Korting

Carhartt Werkbroek

Carhartt Werkbroek

In 1889 werd het familiebedrijf Carhartt opgericht in Amerika. Carthartt begon met het maken en verkopen van overalls voor op de werkvloer. Later werd dit assortiment vergroot met andere kledingstukken voor op de werkvloer. Het doel van Carhartt was het produceren van kledingstukken die hardwerkende vakmensen en ambachtslieden te voorzien van beschermen en helpen binnen verschillende sectoren. Onder deze mensen is Carhartt nog steeds een legende. Tegenwoordig is Carhartt in wereldberoemd merk en worden de producten ook in Europa goed verkocht. Daarnaast is het merk niet alleen meer geliefd onder werknemers maar verschijnen de kledingstukken ook steeds meer op het straatbeeld.

Carhartt broek

Als u opzoek bent naar een stijlvolle, comfortabele en vooral ook goede broek, dan bent u bij Carhartt aan het juiste adres. Carharrt heeft al sinds 1889 ervaring met het ontwerpen en innoveren van werkkleding. Carharrt broeken hebben een zeer hoge kwaliteit. Dit wordt gerealiseerd door het combineren van een innovatief design en een sterke constructie. Dit zorgt voor veel kwaliteit en comfort. Carharrt wordt steeds geliefder, op de werkvloer maar ook op het straatbeeld Carhartt heeft verschillende werkbroeken en afhankelijk van het werk dat u verricht hebben de broeken een goede stevige stof en bieden veel bescherming. Daarnaast zijn de Carhartt werkbroeken voorzien van alle nodige zakken en andere handigheden. Ontdek uw nieuwe heren of dames broek hier.

Carhartt werkbroek heren

Met 130 jaar aan ervaring in de werkkleding branche weet Carhartt precies waar een goede werkbroek aan moet voldoen op de werkvloer. Mede dankzij nieuwe technologieën, zoals FastDry® en 37.5® houden de werkbroeken van Carhartt uw temperatuur in de gaten voor ultiem comfort. Neem een kijkje in ons assortiment en beslis welke broek aan uw wensen voldoet.