Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Soort jas
Serie
Eigenschappen
Maat
Kenmerken
Activiteit
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Carhartt Werkjas

Carhartt WerkjasCarhartt ontwerpt heerlijke producten van zeer hoge kwaliteit. Dankzij een innovatief design en een hele comfortabele fitting is het merk al sinds 1889 geliefd onder hardwerkende arbeiders. Carhartt staat bekend om de robuuste constructies duurzaamheid en uitzonderlijk hoge kwaliteit. Carhartt is het merk voor mensen die waar voor hun geld willen. Oorspronkelijk is de kleding van de Amerikaanse bedrijf voor hardwerkende arbeiders om ze bescherming te bieden, maar dit stoere design wordt ook steeds meer in de vrije tijd gedragen.

Carhartt jas

Carhartt staat bekend als een kwaliteitsmerk met een innovatief design en ontzettend goede producten. Zo ook de jassen. U heeft de keuze uit verschillende jassen met een stoer design die ontzettend comfortabel zitten. Naast een hele hoge kwaliteit, worden de producten ook zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Binnen Europa is Carhartt al jaren het grootste streetwear merk. De jassen zijn heerlijk winddicht, houden het water buiten en heel erg stevig. De Carhartt jassen zijn voorzien van handige en goed afsluitbare zakken.

Carhartt Winterjas

Met de winterjassen van Carhartt blijft u warm en droog bij ijzige stormen of stortbuien. De Nederlandse wintertijd kent bij vlagen slecht weer. Het is dan ook belangrijk om uzelf hier goed op te kleden. De winterjassen van Carhartt zijn voorzien van innovatieve technologieën zoals FastDry. Daarnaast zijn de jassen gemaakt van uitstekende kwaliteit dat lang mee gaat.

Carhartt Bodywarmer

Bent u op zoek naar een stoere en duurzame bodywarmer? Dan bent u bij Carhartt aan het juiste adres. De bodywarmer lijn van Carhartt is multifunctioneel en bieden daarnaast voldoende warmte en flexibiliteit. Een van de innovatieve technologieën die toepast zijn op de bodywarmers is de Defender-Finish. Deze technologie maakt de bodywarmer waterafstotend, zodat zelfs in slechte weersomstandigheden uw werkzaamheden niet belemmerd worden.