Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Hoogte
Zool
Veiligheidsklasse
Overneus
i
Prijs
Levertijd
Korting

Carhartt Werkschoenen

Carhartt Werkschoenen

Carhartt is een Amerikaans familiebedrijf dat in 1889 is begonnen met het ontwerpen van werkkleding. Zo ook werkschoenen. Carhartt heeft een ongekend hoge kwaliteit en hele comfortabele producten. Dankzij jarenlange ervaring zijn de producten ver door ontwikkeld waardoor de Cahartt nu bekend staat om zijn innovatie ontwerpen. De onverwoestbare werkkleding van Carhartt biedt alle bescherming die u nodig heeft bij intensief werk. Bekijk hieronder het assortiment voor de beste kwaliteit werkschoenen

Carhartt schoenen

De schoenen van Carhartt staan erom bekend dat ze onverwoestbaar zijn. Daarnaast hebben ze een prachtig en stoer design, waardoor u er ook nog eens goed uit ziet. De schoenen voldoen aan de veiligheidseisen van de bouw- en industrie branche. De werkschoenen zijn voorzien van flexibel leer en een veiligheidsneus. De ademende stof en hielstabilisatoren zorgen ervoor dat de schoenen enorm comfortabel zijn. Veilige en comfortabele schoenen maken het zware werk namelijk een stukje lichter.

Carhartt veiligheidsschoenen

Met de stoere en functionele veiligheidsschoenen van Carhartt aan uw voeten bent u klaar voor een intensieve dag op de werkvloer. Met decennia lange ervaring levert het werkkleding merk louter kwalitatieve producten. Zo gaan de veiligheidsschoenen ondanks intensief gebruik een lange tijd mee.