Schoenmaat
Hoogte
Prijs
Levertijd
Korting

Grisport Werkschoenen

Grisport Werkschoenen

Grisport heeft zich de laatste jaren dubbel en dwars bewezen als fabrikant van onder andere werkschoenen. Door expertise, technologie, vernieuwing, onderzoek & ontwikkeling altijd te verwerken in het productieproces. Grisport is een echt Italiaans merk en ondersteunt dit door het ‘Made in Italy’ label. Hieronder vindt u een greep uit de collectie van de Grisport werkschoenen.

Werkschoenen Grisport

Grisport streeft onder meer naar een perfecte en comfortabele pasvorm. Naast dat het comfort moet bieden, worden het design en de technologische eigenschappen ook nooit vergeten. Daarnaast hecht Grisport veel waarde aan duurzaamheid. De producten worden dan ook geproduceerd op zonne-energie.

Grisport 803

De Grisport 803 is een van de best verkochte hoge werkschoenen van Grisport. En dat is voor een goede reden. Deze werkschoen is van een hoogwaardige kwaliteit en zeer comfortabel en heeft een aantal verbeteringen vergeleken met het vorige model. Zo heeft de Grisport 803 een flexibele kevlar tussenzool, een verbeterd ademend vermogen, een nog betere zichtbaarheid en extra ondersteuning bij de hiel. De Grisport 803 is dus de perfecte metgezel tijdens het werken.