Werkbroek

Bent u op zoek naar een comfortabele werkbroek die een hoge bescherming biedt op de werkvloer? Dan bent u bij Veiligheidsschoenenexpert aan het juiste adres. Hier vindt u een uitgebreide collectie werkbroeken met van verschillende kwaliteitsmerken zoals Gevavi of Carhartt. De werkbroeken uit onze collectie hebben een hoog gebruikscomfort en zijn uitgerust met handige eigenschappen zoals extra grote zakken, ophanglussen en nog veel meer. Neem snel een kijkje in de collectie!

1 - 80 van 106

 

1 - 80 van 106

Werkbroek kopen

Van zwarte werkbroeken tot grijze werkbroeken en van goedkope werkbroeken tot werkbroeken uit een iets hoger prijsklassement: bij ons kunt u terecht voor werkbroeken in alle soorten, kleuren en maten. Dankzij de werkbroeken uit onze collectie bent u verzekerd van een juiste bescherming op de werkvloer, zonder dat u daarbij in hoeft te leveren op gebruikscomfort of stijl. Hier vindt u de juiste werkbroek voor iedere job, werkman of werkvrouw!


Werkbroek heren

Veiligheidsschoenenexpert biedt een ruime collectie werkbroeken voor heren. De heren werkbroeken uit onze collectie hebben een hoge kwaliteit en bieden de perfecte combinatie tussen comfort en gebruiksvriendelijkheid. Ideaal wanneer u werkzaam bent in de bouw of techniek.


Spijker werkbroek

Bent u op zoek naar een werkbroek jeans? Dan bent u hier bij Veiligheidsschoenenexpert aan het juiste adres! Hier vindt u diverse werkspijkerbroeken van merken zoals Carhartt. Deze werkbroeken hebben niet alleen een stijlvol design, maar zorgen er ook voor dat u goed beschermd blijft. Carharrt staat bekend om haar werkkleding van duurzame kwaliteit, dus aaneen spijker werkbroek van dit merk kunt u lange tijd gebruiksplezier beleven.


Korte werkbroek

Werkbroeken met een kort model zijn erg fijn om te gebruiken in het zomerseizoen, omdat deze precies de extra verkoeling bieden waar u naar op zoek bent. In onze collectie werkbroeken vindt u diverse korte werkbroeken met verschillende modellen. Kies bijvoorbeeld voor een grijze korte werkbroek of een zwarte korte werkbroek.