Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Merk
Serie
Hoogte
Zool
Overneus
i
Prijs
Levertijd
Korting

Werklaarzen S3

Het assortiment veilige werklaarzen op Veiligheidsschoenenexpert bestaat uit de meest bekwame en bekende merken, welke staan voor zowel comfort als kwaliteit. De producten op deze pagina zijn voorzien van het S3 label, wat betekent dat het een stalen neus en zool heeft, wat deze laarzen zeer geschikt maakt voor uw werk. Als u op zoek bent naar veilige werklaarzen dan kunt u die hier gemakkelijk vinden aan de hand van de filters aan de linkerkant. Selecteer uw maat en ontdek de mogelijkheden!

S3 Werklaarzen

De werklaarzen voldoen allen aan de hoge kwaliteitseisen die wij stellen aan producten bij Veiligheidsschoenenexpert. Mocht u een of meerdere producten hebben gevonden die aan uw verwachtingen lijken te voldoen, dan kunt u er meer informatie over vinden door op een product te klikken. Deze informatie zorgt er voor dat u alles weet over de schoen zodat u een compleet beeld kunt vormen of het de werklaars is die u zoekt. Als u op een product hebt geklikt en de overige informatie ook voldoet aan uw wensen dan kunt u het product meteen gemakkelijk, veilig en snel bestellen!

Werklaarzen stalen neus

In dit assortiment vindt u alle werklaarzen met het S3 label, dit betekent dat deze niet alleen een stalen zool hebben, maar ook een stalen neus. Met de werklaarzen uit dit assortiment hoeft u zich tijdens uw werk dus niet meer druk te maken om de veiligheid van uw voeten. Naast de extra veiligheid zorgt een stalen neus, net als een stalen zool, er ook voor dat deze werklaarzen nog langer mee gaan. Ontdek het plezier, de veiligheid en het comfort van de werklaarzen van Veiligheidsschoenenexpert door uw favoriet te selecteren uit ons assortiment!