Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Maat
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Carhartt Shirt

Carhartt ShirtHet trotse kwaliteitsbedrijf Carhartt is opgericht in 1889, in Detroit. Het begon allemaal met overalls voor op de werkvloer, maar inmiddels is het bedrijf enorm gegroeid en hebben ze een enorm groot assortiment. De producten van Carhartt zijn al jarenlang erg geliefd op de werkvloer. Over de hele wereld is het merk bekend en de producten worden nu ook gedragen in de vrije tijd en niet meer alleen als werkkleding. De producten van Carhartt zijn voorzien van innovatieve ontwerpen, duurzame stoffen en een stoer ontwerp. De producten zijn comfortabel en functioneel.

Carhartt t-shirt

Een goede, stevige werkoutfit is niet compleet zonder een stevig t-shirt van Carharrt. Carharrt is een kwaliteitsmerk dat al sinds 1889 ervaring heeft met het maken van workwear en streetwear. Hierdoor hebben ze een hele hoge kwaliteit weten te ontwikkelen dat wordt gecombineerd met een prachtig design. Daarom kunt u deze shirts zowel voor uw werk als in uw vrije tijd dragen. U heeft de keuze uit shirts met lange en korte mouwen, voor de zomer of winter. Dankzij de mooie fitting zitten de shirts prachtig.

Carhartt Polo

Heeft u een afwisselende baan waarbij soms fysieke arbeid geleverd moet worden en soms gesprekken met klanten of leveranciers gevoerd moeten worden? Dan is een Carthartt Polo een goede aanwinst voor u. Met een Carhartt Polo komt u goed voor de dag voor belangrijke gesprekken en kunt u meteen aan het werk zodra de gesprekken afgelopen zijn. Bij Carhartt staat duurzaamheid en hoge kwaliteit hoog in het vaandel, zo ook bij de polo's.

Carhartt Blouse

De blousen van Carhartt zijn een goede optie als u dient te werken in een koele omgeving, waarbij bewegingsvrijheid een belangrijk aspect is. Bij het ontwerp van de Carhartt blousen is rekening gehouden met het bewegelijke aspect waardoor het kledingstuk comfortabel zit en ruim valt. Ook biedt dit de optie om nog lagen onder de blouse te dragen.